My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Thursday, June 23, 2011

PENIKAM BELAKANG KAMI --.


OUKAY bukak bukuu mari . ini cerita yg takda kaitan dgn yg makhluk-makhluk yg mungkin terasa dgn entry aku neh laa kan . maklum laa ramai pulak org mcmni kat dunia . MASYAALLAH mintak-mintak dijauhkann . ceritanya begini .

JENGGJENGJENGG

ADIK-ADIK JGN TERIKUD AKAK KAU NEH .

JANJI ?

BAGUSLAAAA SYG .

HAHAA . nak dikatakan laa hamba ALLAH sorg neh suka bercakap besar , aku malas nak mentioned named laa . tapi ya ALLAH mulod dy neh bab kutuk mmg michaele jackson pun kalah , eh apa kena mngena ? ntahh aku pun taktahu laa , ceritanyaa bila depan kami-kami neh dy kutuk laa si makhluk tuhan yg kena kutuk tuh , dy yg starting oukayy , then kami-kami pun teruskan menokok menambah bilaa ceritanya sangadlah tragis oukayy uolls , nak dikatakan backstabbers bilaa tiba-tiba dy nak berbuad baik kat sang kena kutuk neh . kau nak baik suka haty kau lahh , syukran lahh kan tapi takpaya lah kau nak menikam kami pulak kawann , kau pegy cerita apa yg kami kutuk kenapaa . kau yg starting so dosa kau lagy bnyak , kau yg penyebab semuanyaa oukayy . buruk org kau bukak , buruk kauu taknak bukak then tayang ker ? apaker bodoh sangad manusia nehh --' nasib laa aku  neh baik gila babi kalau tak mmg aku tayang daah segala kesulitan kau tuh , hahaa . BODOH GILA MANUSIAA .

K TAMMAT LAAA 

KEPADA YG SUKA BERGADUH TUHH , TAUBAT OUKAY ?

JGN JADI BODDOH OUKAY ?

ASSALAMMUALAIKUM




0 comments:

Post a Comment